Aanbiedingen

Cornelia Franz: Egal, was morgen ist – tijdelijk zonder verzendkosten
egalwasmorgenist

Speciaal voor de bezoekers van deze website en duits.de biedt duitseboeken.nl – Duitse boeken voor Duitse – lage! prijzen – een boek aan zonder verzendkosten. Dit keer gaat het om een boek voor de onderbouw: Cornelia Franz: Egal, was morgen ist. Dit najaar is Cornelia Franz van 6 tot en met 11 november op uitnodiging van het Goethe-Institut in Nederland te gast.

Bücherset#16 – drie toptitels (en meer) voor slechts 18 euro!

Drie bijzondere Duitse boeken voor de bijzondere prijs van € 18: Bücherset#16!
Bij de boeken verschijnt voor het onderwijs tevens een boek met kopieerbare werkbladen, geschreven door ervaren literatuurdocenten.

Bucherset18

Johann Wolfgang von Goethe: Die Leiden des jungen Werther
Ödön von Horvath: Jugend ohne Gott
Angelika Klüssendorf: Das Mädchen

Setprijs € 18,00 (vergelijkbare winkelwaarde € 24,97)
Docentenmateriaal met didactiseringen € 15

Bij afname van een klassenset (30 sets): 1 extra set gratis, gratis docentmateriaal en geen verzendkosten (anders € 3,95)

Klik hier voor informatie over de drie boeken. Voor bestellingen of nadere informatie kunt u contact opnemen met Erwin de Vries van Boekhandel Godert Walter / www.duitseboeken.nl: info@godertwalter.nl of telefonisch onder 050 312 25 23.

Nascholing ‘Recent verschenen werken’ 2017

160929_drachten2017
Voor de deelnemers en de geïnteresseerden van de RUG-nascholing ‘Recent verschenen werken’ in het Karmelklooster in Drachten bieden wij het complete boekenpakket voordelig aan: 5% korting op het boekenpakket als u het zelf in de winkel komt halen, of gratis verzending binnen Nederland. Het betreft de titels:

Bov Bjerg, Auerhaus, € 18 (Hardcover), € 7,99 (Schulausgabe)
Benedict Wells, Vom Ende der Einsamkeit, € 22
Robert Seethaler, Ein ganzes Leben, € 17,90 (Hardcover), € 9,99 (Taschenbuch)

Mocht u van dit aanbod gebruik willen maken, verzoeken wij u ons de gewenste uitvoeringen van de boeken toe te sturen via info@godertwalter.nl o.v.v. Recent verschenen werken, dan wel telefonisch contact met ons op te nemen op 050 312 25 23.

Mocht u de boeken thuisgestuurd willen hebben – of op een afhaalpunt van DHL – dan verzoeken wij u de adresgegevens door te geven.

Abendkurs VGNU 2017 – Migration in der deutschen Literatur

homeFarbkreis
In het eerste halfjaar van 2017 vindt in Utrecht de avondcursus ‘Migration in der deutschen Literatuur’ plaats. Meer informatie vindt u in het programma van de cursus.

Klik hier voor een overzicht van de boeken en de bestelmogelijkheden.

Boekenpakketen

Wilt u een vergelijkbaar initiatief met ons organiseren – bijvoorbeeld als leesclub – neem dan vrijblijvend contact met ons op via mail of telefonisch tijdens openingstijden onder 050 312 25 23.