Wie zijn wij

boekhandel-godert-walter
Boekhandel Godert Walter heeft een rijke geschiedenis van meer dan vijfenzeventig jaar in het hart van Groningen.

Godert_Walter_elatalge_buiten_klein

Ons assortiment weerspiegelt de veelzijdige belangstelling van nieuwsgierige lezers, met een extra accent op literatuur, geschiedenis, Groningana en oorspronkelijk Duits.
Wij zijn gesteld op persoonlijk contact met onze klanten en zien Godert Walter graag als méér dan een winkel: we zouden een trefpunt willen zijn voor geïnteresseerde, betrokken mensen.

Duitse boeken voor Duitse prijzen

Graag leveren wij u Duitse boeken voor Duitse – lage! – prijzen. De boeken zijn gemiddeld 2 euro goedkoper dan bij andere (online) Nederlandse boekverkopers.

Let op: Ondanks de Nederlandse btw-verhoging in 2019 blijven wij onze slogan trouw: Duitse boeken voor Duitse prijzen.

Wij zijn boekhandel Godert Walter in de stad Groningen en bieden al jarenlang een uitgelezen assortiment Duitstalige literatuur, geschiedenis en filosofie. Daarnaast kunnen wij heel veel Duitse boeken op allerlei terreinen voor u bestellen en leveren.

De boeken kunt u zonder bijkomende kosten in de winkel komen afhalen. Daarnaast versturen wij boeken binnen Nederland tegen een tegemoetkoming in de verzendkosten van maximaal € 3,95. Meer daarover hieronder.

Nieuw: een webshop met Duitse boeken voor Duitse prijzen. Momenteel nog in opbouw maar inmiddels zijn de eerste 2000 boeken al direct te bestellen!

Vindt u uw boek niet in onze webshop, ga dan naar de speciale zoek- en bestelfunctie onder bestellen, via mail info@godertwalter.nl of telefonisch tijdens openingstijden onder 050 312 25 23. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen en graag staan wij u te woord, desgewenst ook in het Duits.

Algemene voorwaarden

Klik hier voor onze algemene voorwaarden en de mogelijkheid tot retourneren.

 

Volg Duitseboeken.nl op Facebook 

Onze website

Ons weblog

 

Verzendkosten

Sinds de komst van Amazon naar Nederland krijgen wij soms vragen naar onze verzendkosten. Voor een kleine boekhandel met passie voor boeken is het niet haalbaar om geen bijdrage te vragen voor de verzendkosten. Vergelijk eventueel beide modellen:

Overigens: wij hebben niet de ambitie om ruimtereizen te maken, noch laten wij luxe plezierjachten bouwen waar monumentale bruggen voor moeten wijken 😉