Aanbiedingen

Nascholing ‘Recent verschenen werken’ 2022

Klik hier voor meer informatie over deze interessante nascholing en de mogelijkheid om u aan te melden.

Voor de deelnemers en geïnteresseerden van de RUG-nascholing ‘Recent verschenen werken’ in het Kloster Frenswegen in Nordhorn (16-18 maart 2023) bieden wij het complete boekenpakket voordelig aan: 5% korting op het boekenpakket als u het zelf in de winkel komt halen, of gratis verzending binnen Nederland. Het betreft de titels:

Bestelwijze

1 Rechtstreeks in onze webshop:

Frenswegenpakket 2023, Hardcover, 65 euro

Frenswegenpakket 2023, hardcover/paperback, 47 euro

2 U kunt ons uiteraard ook mailen via info@godertwalter.nl o.v.v. Recent verschenen werken, dan wel telefonisch contact met ons op te nemen op 050 312 25 23.

Mocht u de boeken thuisgestuurd willen hebben – of op een afhaalpunt van DHL – dan verzoeken wij u de adresgegevens door te geven.

Ferdinand von Schirach: Terror

In het najaar van 2017 werd in de Nederlandse schouwburgen in navolging van Duitsland het opzienbarende toneelstuk Terror van Ferdinand von Schirach opgevoerd. De Volkskrant noemde het stuk in een recensie zeer terecht een ‘college strafrecht, een denkoefening en leerzaam theater ineen’. Wij bieden dit boek aan zonder verzendkosten.

Vertaling/Opdracht gespreksvaardigheid
Chiara Tissen van het Cygnus Gymnasium in Amsterdam tekende voor de vertaling van het stuk. Ook maakte zij voor haar leerlingen een gespreksvaardigheidsopdracht bij dit stuk. Deze opdracht mogen wij de bestellers van het boek ook aanbieden, waarvoor wij Chiara uiteraard hartelijk bedanken.

Taschenbuch: 978-3-442-71496-4; 10,00 euro